Presse

Red Hot – Presse

En rødglødende og hardtslående energibombe, med hele 11 musikere, dårlig humor og god musikk!

Kort Bio

Red Hot leverer forrykende konsertsett, med et vanntett komp i bunnen, en dynamisk og utadvendt blåserekke på scenekanten og «kraftpluggen» Knut Marius Djupvik i spissen for det hele. De har gjennom ti år opparbeidet seg stor popularitet, en trofast tilhengerskare og et solid live-rykte. I 2016 er de aktuelle med et rykende feskt album ”Social Medicine” spilt inn hos Ocean Sound Recordings på Giske.

Medium Bio

Med elleve mann i besetningen og ti års fartstid som profesjonelle musikere er Red Hot noe av et unikum i norsk musikkliv, som alltid tar sikte på å levere gode, solide og ikke minst underholdende show. Energibomben av et band, som har sin opprinnelse i Romsdal, har med over 200 konserter bak seg blitt sammenlignet med alt fra orkaner til fyrverkeri, og opparbeidet seg stor popularitet, en trofast tilhengerskare og et solid live-rykte. Musikken er arrangert og/eller komponert av bandet selv.
I 2016 er Red Hot akutelle med sin første rendyrkede full-lengder, Social Medicine. Albumet er spilt inn hos Ocean Sound Recordings på Giske, og er blitt et meget representativt dokument for hva bandet står for musikalsk.

Lang Bio

Red Hot startet opp i 2005 og har siden den gang ekspandert både musikalsk og medlemsmessig. Bandet har siden oppstarten spilt over 200 konserter. Noen av høydepunktene som kan trekkes frem er årlige opptredener på moldejazz siden 2008, og konserter på festivaler som Kongsberg jazzfestival og Notodden bluesfestival. Fra å opprinnelig være et nokså rendyrket bluesband har bandet etterhvert integrert stadig flere elementer av funk, soul og jazz, og ser i dag på seg selv mer som et rhythm & blues-band av den gammeldagse sorten, med et moderne lydbilde og musikalsk uttrykk. Fra en opprinnelig besetning på åtte medlemmer består bandet i dag av hele elleve mann.
Red Hot er først og fremst et energisk og tight liveband, men det siste året har bandet arbeidet intensivt med innspilling av et nytt full-lengdes studioalbum.
Innspillingene er blitt gjort ved Ocean Sound Recordings på Giske, og albumet slippes i begynnelsen av 2016, som en ekstra markering av bandets tiårsjubiléum. Live byr Red Hot på forrykende konsertsett, med et vanntett komp i bunnen, en dynamisk og utadvendt blåserekke på scenekanten og «kraftpluggen» Knut Marius Djupvik i spissen for det hele. All musikk er arrangert og/eller komponert av bandet selv. Red Hot tar alltid sikte på å levere gode, solide og ikke minst underholdende show.

Lineup

Knut Marius Djupvik – Vokal
Lars Petter Bjerkeset – Sax
Runar Fiksdal – Trombone
Pål Gunnar Fiksdal – Trompet
Magnus Malmedal Drågen – Trompet
Chriss Rune Olsen Angvik – Gitar
Øystein Flemmen – Gitar
Jørn Inge Frostad – Bass
Anders Lillebo – Keys
Kristoffer Tokle – Trommer
Kristian Frøland – Perkusjon

Prestasjoner verdt å nevne

– 2008 til 2015: Utsolgte dobbeltkonserter på Molde International Jazz Festival

– 2011 til 2015: Utsolgte julekonserter på Bjørnsonhuset i egen regi.

– 2008: Utgivelse av livealbum featuring Vidar Busk

– 2008: Konsert på Kongsberg Jazzfestival med Vidar Busk

– 2008: Konsert på Åmal Bluesfestival i Sverige

– 2007: Vinner av Union Blues Cup på Notodden Bluesfestival

– 2006: En av vinnerne av UKMs landsmønstring

Booking kontakt

Geir Ove Inderhaug
911 25 870
booking@redhot.no

PR kontakt

Knut Marius Djupvik
480 61 210
post@redhot.no